Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

Uw vouwgordijnen perfect op maat

Vouwgordijnen zijn heel sfeervol. Of het interieur nu klassiek, tijdloos of modern is. Wilt u uw vouwgordijnen op maat laten maken? Lever bij ons uw stoffen aan en wij gaan voor u aan de slag. Dat doen we uiterst secuur, efficiënt en tegen een scherpe prijs. En in nauw overleg met u als opdrachtgever. We werken voor woninginrichters, bedrijven, instellingen en particulieren.

Zowel standaard als maatwerk

Een goed gemaakt vouwgordijn is het resultaat van ambachtelijk vakmanschap en de inzet van speciale machines. We maken zowel standaardmodellen als maatwerk:
  • Met ingestikte tunnel aan de achterzijde
  • Met ingestikte tunnel aan de voorzijde
  • Zonder baleinen
  • Pakket (wordt opgetrokken in gehele delen)

Verschillende stoffen

Vouwgordijnen maken is secuur werk. Bij een goed gemaakt vouwgordijn zijn de vouwlijnen mooi strak. Een ander aandachtspunt zijn de verschillende eigenschappen van de diverse stoffen. De meeste stoffen zijn in meer of mindere mate geschikt voor vouwgordijnen. De ene stof trekt meer dan de andere. En in sommige stoffen zit meer krimp dan in andere. Deze kennis is onmisbaar bij het maken van gordijnen. 

Vouwgordijnen met voering

We kunnen uw gordijnen ook voorzien van voering. Gevoerde gordijnen laten minder licht door dan ongevoerde. Daardoor verkleuren de gordijnen minder snel. Voor linnen en zijden vouwgordijnen is voering zelfs noodzakelijk. Voering zorgt ook voor geluidsdemping en extra isolatie.

Betrouwbare mechaniek

De kwaliteit van een vouwgordijn wordt mede bepaald door het trekmechanisme. Wij gebruiken de betrouwbare mechaniek van Madrid. De mechaniek is gemaakt voor vele jaren probleemloos gebruik. En gaat er onverhoopt toch iets kapot, bijvoorbeeld een spoeltje? Dan herstellen we dat in ons eigen atelier. U hoeft uw gordijnen geen dag te lang te missen.

Daarom naar Gordijnenatelier CVM

We hebben de mensen, de kennis en de machines om vouwgordijnen te maken die volledig voldoen aan uw specifieke wensen. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. We hechten daarom aan een goede samenwerking met u als opdrachtgever. Als we ergens tegenaanlopen, dan nemen we direct even contact op; zekerheid voor alles. Dit zorgt voor het beste resultaat. 

Ook behoefte aan perfecte gordijnen op maat? 

Neem contact op voor meer informatie en een offerte.


Contact