Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

Uw gordijnen perfect op maat

Een mooie stof, een perfecte afwerking, de beste ophangmethode … mooie gordijnen zijn een sieraad in elke ruimte. Als gespecialiseerd atelier streven wij dagelijks naar het beste gordijn, klaar om vele jaren van te genieten. Dus wilt u gordijnen laten maken van uw stoffen? Wij doen dat graag. Niet ver weg in een ander land, maar in ons eigen atelier in Nijkerk. En met onze vaste eigen mensen. Zo houden we de kwaliteit onder controle, in zorgvuldig overleg met de klant. We leveren snel, tegen een scherpe prijs.

Standaard gordijnen of complex maatwerk

We kennen alle stoffen en alle gangbare en minder gangbare afwerkingstechnieken. U kunt bij ons dus terecht voor standaard gordijnen als voor afwijkend of zelfs complex maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan gordijnen met verstekplooien, bedoeld voor schuinlopende ramen. Als u dit wilt maken we ook bijpassende embrasses (ophaalbandjes voor het samenbinden van het gordijn), spreien en kussens.

Trendy wave en Ripplefold

Trends komen en gaan. Zo is er nu veel vraag naar wave-gordijnen (die een mooie golfbeweging hebben) en Rippleford-gordijnen (die met drukknopen aan de rails worden bevestigd). Wij maken ze voor u.

Plooien en banden

We maken de plooi die u wenst. Zoals enkele plooi, vlinderplooi, triplooi of retourplooi (enkel of dubbel). Voor een enkele plooi heeft minder stof nodig dan een triplooi (drievoudige plooi) of retourplooi. We adviseren u graag. Standaard leveren we een gordijn met 8 cm band. We kunnen ook werken met 10, 12 of 15 cm band.

Zeilringen

Zeilringen geven uw gordijnen een sfeervolle en hoogwaardige uitstraling. Doordat de ringen over de roede schuiven, krijgt het gordijn een sierlijke golvende vorm. We leveren de ringen in diverse maten (zoals 25 mm, 40 mm en 66 mm) en diverse kleuren. U krijgt dus beslist de juiste ring voor uw gordijnen.

Gordijnen met voeringsstof

We kunnen uw gordijnen voorzien van voering. Gevoerde gordijnen laten minder licht door. Uw gordijnen verkleuren minder snel. Voor linnen en zijden gordijnen is voering zelfs noodzakelijk voor behoud van de stof. Voering zorgt ook voor geluidsdemping en extra isolatie.

Vitrages en inbetweens

Op een vergelijkbare manier maken we vitrages en inbetweens. Vitrages zijn transparante gordijnen die het zonlicht filteren, maar wel licht doorlaten. Desgewenst voorzien we uw vitrages of inbetweens van een verzwaringskoord. 

Zorgvuldige afstemming, goede samenwerking

Gordijnen maken is een vak. Het vraagt om kennis en ervaring. Om precisie en kennis van stoffen. En het vraagt om een goede samenwerking met u als opdrachtgever. We hechten daarom belang aan een zorgvuldige afstemming en om zorgvuldig overleg. En lopen we ergens tegenaan? Dan bellen we u gelijk even. Klanten waarderen onze persoonlijke betrokkenheid. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Ook behoefte aan perfecte gordijnen op maat? 

Neem contact op voor meer informatie en een offerte.


Contact