Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

Woninginrichting voor particulier en bedrijf

Wilt u graag deskundig advies over het inrichten van uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of andere ruimte? U bent van harte welkom bij Van Beek Wonen, gevestigd boven Gordijnenatelier CVM. Ontdek ons veelzijdige assortiment raambekleding en vloerbedekking van gerenommeerde merken. We zijn er voor particulieren, bedrijven en instellingen. De eigenaar van Van Beek Wonen is Henriëtte van Beek- van de Visch. Samen met haar moeder Corry van de Visch van Middeldorp runt ze ook Gordijnenatelier CVM.

Raamdecoratie

Dankzij de connectie met Gordijnenatelier CVM is Van Beek Wonen natuurlijk hét adres voor raamdecoratie. We verkopen de gordijnstoffen van Artelux, Eijffinger, Holland Haag, Kobe, Toppoint en Unland. Deze maken we perfect op maat in eigen atelier. Dat geldt ook voor vitrages en inbetweens. Gordijnen beschermen tegen de zon, zorgen voor privacy en isolatie en brengen sfeer in de ruimte. We adviseren u over de specifieke eigenschappen van de stoffen en over de afwerkingen. U kunt bij ons ook kiezen voor jaloezieën en rolgordijnen van de merken bece®, Velux en Fakro.

Vloerbedekking

Wat wilt u op de vloer? Kies bij ons uit laminaat, pvc, tapijt of vinyl. We voeren de producten van de merken Belakos en Beautyfloor.

Thuis kleuren vergelijken

Wij vinden het belangrijk dat u echt de juiste keuze maakt. Daarom kunt u praktisch alle raamdecoraties en vloerbedekkingen bij ons op stalen bezichtigen. En u kunt deze stalen ook mee naar huis nemen om thuis kleuren te vergelijken en uit te zoeken.

Ideeën opdoen? Van harte welkom in onze showroom

Wilt u ideeën opdoen voor een nieuwe inrichting? Bezoek dan onze showroom aan de Oude Barneveldseweg in Nijkerk. We adviseren u graag. Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur. Buiten deze uren bent u welkom op afspraak. Op zon- en feestdagen zijn we gesloten. Er is volop gratis parkeerruimte voor de deur.

Contact