Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer

Gordijnenatelier CVM in Nijkerk is specialist in het maken van gordijnen, vouwgordijnen, vitrages en inbetweens. We maken deze producten volledig op maat, met stoffen die de klant aanlevert. We voeren al het werk uit in onze eigen atelier in Nijkerk, met onze eigen, vaste medewerkers. 

Voor winkelinrichter, bedrijf, instelling en particulier

Ons atelier bestaat sinds 1995. In dat jaar begon Corry van de Visch van Middeldorp als zelfstandig ondernemer. Eerst in een garagebox, maar die werd al gauw te klein. De afgelopen decennia groeide het atelier uit tot een bloeiend en zeer vakkundig bedrijf dat werkt voor winkelinrichters, bedrijven en instellingen. Ook particulieren kunnen bij ons terecht. Onze gordijnen zijn te vinden in onder meer hotels, zorginstellingen, scholen, vakantieparken, bedrijfs- en winkelketens. En dus ook bij mensen thuis.

Wat u van ons kunt verwachten

Professionaliteit, maatwerk, goede service en een snelle levering. Dát kenmerkt Gordijnenatelier CVM. We adviseren u verregaand over stoffen en afwerkingen en denken proactief met u mee. We werken heel zorgvuldig en efficiënt en hanteren een scherpe prijs. Dit zijn onze beloften:

Kwaliteitsgedreven & vakbekwaam

Met uw stoffen maken wij de mooist mogelijke gordijnen. Perfect op maat en fraai hangend. Kortom: we zijn kwaliteitsgedreven. Uw gordijnen worden gemaakt door onze eigen medewerkers. Enthousiaste vakmensen die goed zijn in hun vak en weten wat u belangrijk vindt. In ons atelier werken we met moderne machines voor elke bewerking. Kortom: ouderwets vakmanschap, modern materieel. 

Betrokken & klantgericht

Het volledig op maat maken van gordijnen is nauwkeurig werk dat vraagt om veel kennis en ervaring. Het hangt niet alleen af van uw specifieke wensen, maar ook van de eigenschappen van de stof. We weten wat stoffen doen en wat erbij komt kijken tijdens het maken van de gordijnen. Het verschil is zichtbaar! We adviseren u graag, zodat u de juiste keuzes maakt. Ook tijdens de uitvoering houden we graag goed contact. Want stel dat we ergens tegenaanlopen, dan nemen we graag direct even contact op.

  • Professionaliteit
  • Maatwerk
  • Goede service
  • Snelle levering

Persoonlijke service & snelle levering

U kunt vertrouwen op onze efficiënte werkwijze en een snelle levering. We werken met het geautomatiseerde systeem WoonTotaal. Daarmee kunt u uw orders van begin tot eind volgen. Ook kunt u hiermee digitaal uw confectieorder plaatsen. Na oplevering kunt u op ons blijven rekenen. Heeft u een probleem of klacht? Breng op afspraak uw gordijnen ’s morgens langs en u kunt ze dezelfde avond alweer ophalen. 

Betrokken & klantgericht